vineri, 31 ianuarie 2014

Un adversar prost și mincinos!

      A fost la urma urmelor o colaborare fructuoasa intre nazismul romanesc si nazismul ucrainian, patronat desigur de cel german, in vederea indeplinirii scopului “nobil” de lichidare a evreilor.
Caci iata ce zice fuhrerul roman la 3 iulie 1941:
      “Ne găsim în momentul istoric cel mai favorabil şi mai larg pentru o totală descătuşare etnică, pentru o revizuire naţionala şi pentru purificarea Neamului nostru de toate acele elemente străine sufletului lui, care au crescut ca vâscul ca să-i întunece viitorul. Pentru ca să nu pierdem zadarnic acest moment unic, trebuie să fim implacabili”

Iar la 8 iulie el precizeaza:
      Cu riscul de a nu fi înţeles de unii tradiţionalişti care mai pot fi printre dv., eu sunt pentru migrarea forţată a întregului ele­ment evreiesc din Basarabia şi Bucovina, care trebuie zvârlit peste graniţă… Veţi fi fără milă cu ei….Nu ştiu peste câte veacuri nea­mul românesc se va mai întâlni cu libertatea de acţiune totală, cu posibilitatea de purificare etnică şi revizuire naţională… Este un ceas când suntem stăpâni pe teritoriul nostru. Să-l folosim. Dacă este nevoie, să trageţi cu mitraliera. Îmi este indiferent dacă în isto­rie vom intra ca barbari… Îmi iau răspunderea în mod formal şi spun că nu există lege… Deci fără forme, cu libertate completă”.
Se poate ceva mai elocvent?
Crese??? Drepturi??
Hai sa fim seriosi.
*******
      Textul de mai sus este un comentariu făcut pe blogul nostru, pe marginea ultimului text publicat despre George Alexianu, fost guvernator al Transnistriei în anii așa zisului Holocaust din Transnistria… Pe blogul nostru și în temeiul a numeroase acte doveditoare George Alexianu a fost declarat un erou al Neamului, un personaj istoric care a făcut cinste numelui de om și de român!
      Comentatorul, autorul intervenției de mai sus, probabil evreu, a mai postat pe blog. De câteva ori i-am cerut să producă măcar una din dovezile pe care zice că le are, că există, precum că în România a fost un holocaust, un genocid anti-evreiesc!
Iată că s-a îndurat de noi și vine cu dovada! A căutat vreme de ani de zile prin arhive și a găsit dovada irefutabilă, o declarație făcută de mareșalul Ion Antonescu într-o ședință de guvern.
      Trec peste faptul că o declarație nu este nici lege, nici dispoziție guvernamentală, nu are caracter oficial, nu generează efecte serioase în societate. Admit însă – treacă de la mine! -să considerăm această declarație ca pe un ordin dat de Antonesu întregii Armate, întregii Țări! Și ce spune acest ordin? Spune să fie exterminați evreii? Nu! Nici vorbă! Spune foarte clar că
    (1)represaliile anti-evreiești pe care le are în vedere constau numai și numai în organizarea unei emigrări forțate, a unei expulzări binemeritate, adică va fi vorba numai de o strămutare a evreilor, în alt spațiu, în alt teritoriu, cât mai departe de hotarele României!
     De la expulzare sau strămutare ori emigrare forțată până la genocid distanța este foarte mare și nu a fost niciodată străbătută! Sau cel puțin nu există documente în acest sens.
      În prostia sa, anonimul care semnează Corneliu, crede că a adus documentul care lipsea! Nu, sărmane, nu este document textul pe care îl invoci!
Ce mai spune același text? Spune că
   (2)mareșalul nu-i avea în vedere pe toți evreii! Un genocid, un holocaust care se respectă, îi vizează pe toți membrii comunității supuse represaliilor. Ci mareșalul Antonescu se gândea numai la evreii din Basarabia și Bucovina, care, cum bine se știe, se manifestaseră solidari, ca o entitate inseparabilă, împotriva românilor, dovedind o lipsă de loialitate dezgustătoare, îndosebi în intervalul iunie 1940-iunie 1941. Dacă ar fi fost rasist Ion Antonescu, decis să lichideze orice evreu numai pentru că era evreu, n-ar mai fi făcut deosebirea dintre evreii din București ori Timișoara și evreii din Chișinău sau Cernăuți!
Textul pe care ni-l pune la dispoziție acest fals Corneliu nici nu se putea să fie mai util în încercarea noastră de a dovedi că Ion Antonescu nu a fost anti-semit, nu a dus o politică de genocid față de evrei, ci dimpotrivă: i-a protejat pe majoritatea dintre evrei. Pe cei care meritau!
     Nu și-a dat seama „Corneliu” că citatul propus îl deservește?! Iată că nu și-a dat seama! Semn de puținătate a minții! Căci un om deștept, dacă chiar este deștept, nu minte! Iar dacă te pui totuși pe mințit fără să ai discernămîntul semnificațiilor unui text, riști să te faci foarte util adversarilor. În cazul de față mie, care uitasem de acest citat atât de limpede „negaționist”! O să mă mai folosesc de el!
Poți să fii negaționist fără să vrei? Ba bine că nu! Cam toți cei care, evrei sau neevrei, au susținut teza unui holocaust în România, mai devreme sau mai târziu s-au încurcat în propriile miniciuni și au oferit argumente negaționiștilor propriu ziși!
Ce să zic? Zic „Danke, Corneliule!” Danke pe idiș, adică raba pe ivrit, dacă nu mă înșel! De mare folos te-ai făcut cauzei românești! Mai scrie-ne…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu