vineri, 31 ianuarie 2014

"Statul" care creează teroriști - Federația Rusă, Transnistria, Găgăuzia și mașinile de lux

      Federația Rusă prin mafioții de la Bender pe de o parte și Renato Usatîi pe de altă parte și Iurie Iacubov, dator Republicii Moldova cu peste 80.000 lei, pe cea de a treia partefinanțează referendumul din UTA Găgăuză. Chișinăul trebuia să se sesizeze imediat când apăruse doar vorba despre aceste tendințe secesioniste, trebuiau să fie întocmite dosare și să fie imediat chemați la Chișinău pentru a da socoteală responsabilii de aceste tendințe de rapturi teritoriale. Faptul că Chișinăul doarme pe el nu ne face decât să acuzăm de complicitate și să presupunem că aceeași Federație Rusă finanțează tăcerea "politicienilor" de pe malul Bâcului. 

      Ciudate sunt și simpatiile unor tineri români dintre Prut și Nistru, unioniști declarați, promovându-i mesajele și dijecțiile lui Renato Usatîi, încurajându-l și bătându-i din palme ca niște aplaudaci de partid din perioada de aur a URSS-ului.
      Tot pentru serialul "Statul care creează teroriști dar insuficient ca să fac un articol aparte - zilele trecute, deputaţii moldoveni au redus cu 43% taxele de import la automobilele de lux, dar le-au majorat cu 10% la cele ieftine, furându-ne pe față. În loc să impoziteze pe cei care mulg cetățenii RM de ultimii bănuți, "aleșii poporului" obligă cetățeanul simplu să plătească impozite mai multe și mai multe zilnic. 
      În loc de încheiere: Un "stat" cetățenii căruia se bucură sincer că vor avea regim liberalizat de vize pentru a putea pleca pentru totdeauna din el trebuie să dispară de pe harta politică a lumii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu