luni, 27 ianuarie 2014

Chișinăuenii sunt așteptați la Onești


logo_act_mount
Platforma unionistă Acțiunea 2012 organizează în perioada 14 – 16 februarie 2014, la Onești  – Bacău, ȘCOALA DE CULTURĂ ȘI AFIRMARE ROMÂNEASCĂ. Cea de-a IX-a ediție a Școlii are ca beneficiari 80 de tineri originari din Republica Moldova, care se pot înscrie la eveniment online.
Marea majoritate a participanților la această ediție de iarnă a SCAR vor fi selectați din Chișinău din rândul celor mai activi susținători ai reîntregirii naționale. Totodată, 10 unioniști din raioane vor avea oportunitatea de a fi admiși la cursurile de la Onești .
Dacă simți românește și crezi că participarea la această Școală te va ajuta să promovezi românitatea Basarabiei, în comunitate din care vii, aplică acum și vino în România pentru a trăi o experiență autentică unică, menită să te pună în contact cu adevărata față a neamului tău.
Toate cheltuielile care au legătură cu buna desfășurare a evenimentului (cazare, masă și altele) vor fi suportate de organizatori. La finalul evenimentului, participanții vor primi diplome de absolvire a cursurilor si vor beneficia și de surprize pregătite special pentru ei. Pentru a aplica la Școala de Cultură și Afirmare Românească doritorii trebuie să trimită până pe 2 februarie la adresa de e-mail scoala@actiunea2012.ro formularul de înscriere disponibil aici: formular de aplicare .
Pentru a fi siguri că veți fi acceptați, puteți atașa de asemenea, mărturii foto/video ale devotamentului vostru pentru susținerea Unirii.
Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească are în vedere pregătirea, stimularea şi valorificarea potenţialului tinerilor etnici români din Republica Moldova prin prezentarea unor modele româneşti autentice, susţinerea unor prelegeri de istorie, etnologie, folclor, management cultural şi de proiect, de dezvoltare personală şi profesională, precum şi prin desfăşurarea unor activităţi aplicative.
 ACȚIUNEA 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu