miercuri, 12 martie 2014

Statul care creaază teroriști – promisiuni, agresiuni și victorii

Motto: “Atunci când statul lucrează sistematic în defavoarea majorității cetățenilor, dreptul de judecător îi revine fiecărui cetățean.”

Că Republica Moldova este guvernată în totalitate de trădători, hoți și interlopi nu mai miră pe nimeni, atât de mult nu miră că li se iartă orice păcat și fărădelege. Să spui azi că parlamentarii fură e aproape echivalent cu a spune că păsările zboară.
După ce comuniștii și-au bătut joc de acest petic pe pământ, furând și anecsând orice sferă economică și socială din Republica Moldova, în timp ce la Moldova 1 mergea o dezinformare asemeni celei care merge azi la Tiraspol, iată că și coaliția “pro-europeană” continuă pe același traseu.
Ne-au promis o Republică fără comuniști dar au primit cu brațele deschise toate lepădăturile comuniste. 
Ne-au promis locuri de muncă și salarii dar oamenii cum plecau, așa și pleacă. Poate chiar mai mulți.

Ne-au promis mărirea pensiilor minime până la 1300 lei – pensiile minime azi sunt 570 lei.
Ne-au promis mărirea alocațiilor la nașterea copiilor – nu au făcut-o, ba chiar au micșorat îndemnizațiile lunare pentru întreținerea copiilor.
Ne promit bunăstare și creștere economică în timp ce moștenesc și adaptează schemele comuniștilor de furt și de raiduri, privatizează tot în detrimentul statului ăsta păcătos. Vând obiective strategice rușilor. Asta e înaltă trădare! Pentru asta se execută în public!
Ne-au promis adevărul despre 7 aprilie – a mai rămas mai puțin de o lună, termenul în care pot fi trași la răspundere penală este de 5 ani.
Ne-au promis pedepse pentru responsabilii de torturi din comisariatele de poliție  – responsabilii au fost avansați în funcții, au primit decorații “pentru merite”. Cum rămâne cu toți acei tineri, acele fete violate? Cine îi va judeca sau critica dacă într-o zi, sub presiunea conștiinței proprii și din dorință de justiție își vor face dreptate singuri? Eu nu.
L-au închis pe Voloc pentru că a lovit în câteva uși, asta după ce nici de data asta nu i s-a făcut dreptate. Cum rămâne cu crima din Pădurea Domnească?
Ne-au promis apropiere de Țara noastră România și de Uniunea Europeană dar dansează kazaciok la fiecare notă a Moscovei.
Condamnă represiunile și crimele odioase ale bolșevicilor cu panglici de colorado înfipte-n piept și trimit anual militari la paradele Kremlinului dedicate “victoriei”. Victoriei asupra bunului simț. Victorie soldată cu sute de mii de români moldoveni deportați și împușcați, după “victorie”. Toată intelectualitatea dintre Prut și Nistru a fost măcelărită. Toți care au avut ceva de obiectat ciumei roșii. Toți care au ocupat funcții administrative. Noi încă mulți ani ne vom resimți după aceste pierderi omenești nemăsurabile.

Ba chiar organizaează dezmățuri și în Piața Marii Adunări Naționale de 9 mai! La 9 mai 2013, până și Dmitryi Rogozin, un porc rus care a luptat și ucis moldoveni pe Nistru în 1992 a vorbit în fața la toți troglodiții sovietici în PMAN! În timp ce acțiunile unioniste sunt condamnate de către aleșii “noștri”.
Ei condamnă agresiunea Federației Ruse și se arată “îngrijorați” în timp ce prim-ministrul Leancă, fostul angajat al corpului diplomatic URSS, crează un grup de lucru dedicat pregătirii de 9 mai.
Ne-au promis respect dar ne scuipă în ochi în fiecare zi. Aveți grijă, noi avem mai multă salivă.
Nu meritați nici să muriți pe acest pământ, darămite să mai trăiți.
Fără de respect,
Mocanu Iurie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu